Ingyenes bemutató

A Wholeness Work® már többeknek segített megoldást találni

  • az alvászavarra,
  • kapcsolati problémákra,
  • nehéz érzések és élmények feloldására.

Az ingyenes bemutatón

  • megismerkedhetsz a koncepcióval,
  • mesélek Neked a workshopról, az egyéni folyamatokról
  • és velem is találkozhatsz.

A bemutató ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

pexels hieu hoang 11798652.jpg

Időpontok

Szilvási Gabriella

PCC, NLP tréner, business coach, a Soft Skill Akadémia alapítója

2007-ben kedztem NLP-vel foglalkozni, először csak saját fejlődésemre fókuszáltam, majd elkezdtem NLP tanfolyamokon coachként segíteni.
2010-ben végeztem az NLP Academy London tréner képzőjét Angliában. Voltam nemzetközi NLP trénerek tolmácsa, társ-megalkotója és trénere NLP alapú tréningeknek.

A Wholeness Work®-el 2018-ban találkoztam először, amikor megjelent Connirae azonos című könyve. 2020-ban pedig a módszer megalkotójától, Connirae Andreastól kezdtem el megtanulni ezt a transzformatív módszert, ami semmihez sem hasonlít, amivel eddig találkoztam.

Számomra a Wholeness Work® nagy belső utazás, és kapcsolódás valamihez, ami túlmutat rajtam. Már nem elakadásaim vannak, hanem élvezem az élet áramlását. Olyan félelmek, gátak, blokkok oldódak fel bennem, amióta ezzel a módszerrel foglalkozom, amit előtte semmilyen más eszközzel nem sikerült enyhítenem.

Mit mondanak azok, akik már megtapasztalták Wholeness Work® módszerét?

Amint megérted ezt az egyszerű rendszert, igazi személyiségfejlesztő eszközzé válhat a kezedben! Győződj meg magad is az ingyenes bemutatón!