dátum

2023 febr 11 - 12

időpont

10:00 am - 5:00 pm

Résztvételi díj

75.000 Ft

WW – I. szint

The Wholeness Work® I. szint

két időpont közül választhatsz:

2023. január 21-22.

2023. február 11-12.

 

ONLINE Zoom

10:00-17:00 óra között

 

A tréning díja:

75.000 Ft

Megjegyzés:
A workshop díjának befizetésével egyben a jelentkezésed is igazolod!
A részvételi díj beérkezése után, továbbá közvetlenül a workshop kezdete előtt e-mailban megkapod a Zoom csatlakozási linket és a feladatlapokat, melyeket a műhelymunka során használni fogunk.

 

Nappali diákok számára 50% kedvezmény.
Ez esetben írjál az info@thewholenesswork.hu e-mail címre, és küldjük a kupont.
A workshopok egymásra épülnek! Minden következő szint előfeltétele az azt megelőző szint(ek) elvégzése.

 

Fontos:
Jelenleg a helyed 10.000 Ft előleg ellenében tudod lefoglalni.
A teljes árat a workshop kezdete előtt lesz lehetőséged átutalni, amiről majd tájékoztatunk.

 


The Wholeness Work® I. szint

Az alapok

  • A Wholeness Work® meditáció folyamata – Új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat.
  • A Wholeness Work® alapfolyamat – Erőteljes folyamat, amelyet a nyomasztó érzések feloldásától, egy helyzet/esemény miatti csalódottság vagy bosszankodás feloldásán át, egészen az energiahiányos (pl. “semmihez sincs kedvem”) állapot megszüntetésig nagyon széles skálán használhatsz.
  • „Belső autoritás visszaszerzése” – Nagyon mély változást lehet elérni olyan témákban, mint a szégyen, bűntudat érzése, és még sok más területen, ahol valamilyen külső és/vagy belső szabályrendszernek való megfelelésnek, alá-fölérendeltségnek van szerepe. Egyes egészségügyi problémák esetében is hasznos lehet. Az énképeden, önmagad elfogadásán is tudsz dolgozni ezzel a gyakorlattal.
  • „Hiányok integrációja” – Amikor szükséget, veszteséget, gyászt, vagy valamiféle hiányt élünk meg. Ha nagyon szeretnél elérni, megkapni valamit, vágysz valamire, ami fontos neked, annak eléréséhez is segítséget nyújthat. A motiváció pozitív irányú átformálását is lehetővé teszi, hogy görcsök nélkül tudj haladni a terveid megvalósítása felé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .